OCEAN VIEW VILLA

Ongekende mogelijkheden met VR

Een villa met zwembad en uitzicht op zee wacht op een nieuwe eigenaar. Ontdek samen met ons het potentieel uw project. Met behulp van de techniek van VR heeft u de mogelijkheid om  actief mee te denken aan uw Caribische droom.

Hoe vaak gebeurd het niet dat een huizenverkoper niet het geld heeft om een ​​grote verbouwing uit te voeren voor de verkoop.

Een leegstaand huis zonder meubilair met een niet-geïrrigeerde tuin wekt geen positieve emoties op bij potentiële kopers, vooral omdat veel mensen zich niet kunnen voorstellen hoe het gebouw eruit kan zien na een renovatie of wat voor uitbreidings- en optimalisatiepotentieel van het project beschikbaar is.

Soms wordt een huis gerenoveerd voordat het verkocht wordt en moet de koper dan vaak verbouwingen weer afgbreken  omdat de gebruikte materialen niet naar smaak zijn.

Voor een Europeaan zijn luiken en koeling in de slaapkamers vaak voldoende –  maar als u voor een Amerikaan bouwt, moet het hele appartement meestal voorzien zijn van airconditioning.

Het Europese concept van eerst bouwen en dan verkopen kort voor de voltooiing werkt niet zo gemakkelijk in het Caribisch gebied – vooral omdat door de Corona pandemie momenteel het reizen bemoeilijkt en Onsite derhalve niet altijd doorgevoerd kunnen worden.

Naast de klassieke projectontwikkeling van grond of bestaande eigendommen, bieden we onze klanten daarom virtuele renovaties aan op basis van een pre-planningsconcept ontwikkeld door onze architecten:

 • Het gebouw is gemaakt als een 3-dimensionaal inloopmodel en kan worden bekeken met een VR-bril

 • Maximaal 6 brillen kunnen met elkaar worden verbonden, ongeacht hun locatie, zodat klanten het model samen van overal ter wereld kunnen bezoeken met de juiste internetverbinding

 • Geluid wordt ook verzonden met de VR-bril, terwijl gelijktijdige live vertalingen communicatie binnen het model mogelijk maken

 • Van het model kunnen animaties en filmpjes worden gemaakt

 • 360 graden foto’s en 360 graden animaties kunnen als link in een website worden geïntegreerd

 • Lorem ipsum dolor sit amet.

Om een ​​mix van het bestaande en de omgeving te hebben, integreren we dronevluchten en beelden van onze Insta360Titan camera in de beeldfilms of VR-scènes.

Indrukken

  afbeeldingen: © Prinzip 3D

  Mogen wij u als aspirant-koper uitnodigen voor een virtuele rondleiding door zowel de huidige inventaris als ons renovatievoorstel? Contacteer ons alsjeblieft.

  Frangipani Projects

  Kontakt

  Frangipani Projects BV

  Jan Sofat North 29
  Willemstad, Curacao
  Netherlands Antilles

  +49 162 277 010 3 (Bernd)
  +59 995 289 469 (Jose)

  info@frangipani-projects.com